• Daarom Wijsneus:

  • Snelle levering
  • Lage verzendkosten
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis cadeauverpakking
  • Veilig betalen

Just by Manon: De 25 leukste kinderkleding winkels van Nederland

YAY, de lijst is klaar! De 25 leukste kinderkleding winkels van Nederland 2016 zijn bekend, en op nummer 1 staat….

Ga jij binnenkort een dagje shoppen in een grote stad zoals Amsterdam of Rotterdam, dan ben je vast benieuwd welke kinderkleding winkel je echt niet mag missen! Wij hebben bij het maken van deze kinderkleding shop top 25 gemerkt dat de leukste kinderkleding winkels niet op een A-locatie zitten. Veel van onze geselecteerde winkels zijn buiten het centrum gelegen, met als groot voordeel dat je de auto zo even voor de deur zet! De shoppen en Go formule is voor kinderen net zo fijn als voor de ouders.

Wees dus voorbereid als je voor je kinderen kleding gaat shoppen, anders beland je in de grote ketens en mis je juist die mooie kindermode merken in die gezellige kinderkledingwinkels.

De Top 25 lijst is samengesteld door het JustbyManon team, professionals uit de kindermode zoals agentschappen en modemerken en daarnaast zijn ook aanbevelingen van klanten meegenomen. 

1100 km heb ik samen met Arma van Arma fotografie door Nederland gereden om voor jullie de leukste kinderkleding winkels van Nederland in het echt te bekijken. We waren van plan om de  leukste 25 kinderkleding winkels allemaal te bezoeken en te fotograferen, maar door sneeuwval en gladde wegen hebben wij onze route moeten aanpassen. Hierdoor is onze lijst nog net zo spannend en uitgebreid, maar hebben we alleen niet van alle winkels een fotoreportage kunnen maken.

We hebben de mooiste kinderkleding conceptstores van Nederland met eigen ogen bekeken, uren geklets, de tofste merken en collecties zien binnenkomen. Wat hebben wij super gezellige dagen gehad!!

Ik bewonder het enthousiasme van de eigenaren van de kinderkledingwinkels die wij bezocht hebben, en wil met deze top 25 alle kinderkleding winkels van Nederland in het zonnetje zetten. Online shoppen kan zo makkelijk zijn, maar als je één van deze 25 kinderkledingwinkel binnen stapt, dan weet ik zeker dat je vaker LIVE gaat shoppen!

Het mooie van onze favoriete kinderkleding winkel lijst is dat geen enkele winkel met elkaar te vergelijken is. Alle 25 kinderkleding winkels zijn uniek op hun eigen manier. Het enthousiasme en liefde voor kindermode is iets wat ik bij iedere shop voel. Zonder dat gevoel is het runnen van een trendy kinderkleding winkel ook onmogelijk!

Genoeg geklets… we hebben gekozen om alleen een nummer 1 bekend te maken! De rest van de kinderkleding winkels zijn in willekeurige volgorde opgenomen in onze top 25. De leukste kinderkleding winkel is…. Read More