• Daarom Wijsneus:

  • Snelle levering
  • Lage verzendkosten
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis cadeauverpakking
  • Veilig betalen

Nacht van de Mode: Oók Wijsneus doet 24 september mee...

Nacht van de Mode in Groningen: Oók Wijsneus doet 24 september mee!!

Ren jij weleens op zaterdag door de winkelstraat om nog hals over kop een leuke outfit voor ‘s avonds aan te schaffen? Dit overkomt je niet op zaterdag 24 september, want dan is de Nacht van de Mode en mag je shoppen tot je een ons weegt. Meer dan honderd modewinkels zijn die dag tot 22:00 open. Behalve een langere openingstijd bieden zij je tijdens de Nacht van de Mode leuke extraatjes. Ze heten jou op een extra gastvrije manier welkom en organiseren leuke activiteiten. Van kleur- en stylingadvies, dj's, een straatfeest en een wijnproeverij tot haarstyling, een maatwerkevent en een blauwe tong verkiezing. Veel winkels delen ook goodiebags of leuke kortingen uit. Op deze site vind je een overzicht van alle deelnemende winkels en hun acties, en alle informatie over het programma met o.a. vier Stijlpuntenmodeshows, de Blogger Closet Sale, de vintagemarkt Klein Berlijn (op zondag), het'rand'programma met een cultureel tintje en de verkiezing van de Best Geklede Groninger 2016.

Wijsneus doet mee met volwassen maten.

Veel van onze kinderkledingmerken maken ook prachtige dameskleding. Deze avond presenteren we ze allebei. Zo kunnen moeder en kind dezelfde kleding dragen. 24 september dan hebben we één weekend lang een volwassen collectie van kleding, accessoires, tassen en sieraden van o.a. By Bar, Kik Kid (IS.IS), Maed for Mini, Miss Ruby Tuesday, Les Coyotes de Paris en Keecie. Kom langs van zaterdag 17.00 uur tot … De bubbels staan koud!

Totstandkoming

De Nacht van de Mode is een initiatief van de Groningen City Club en Marketing Groningen en wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Ondernemend Groningen en de gemeente Groningen.