Bezorgen & Retourneren

 

Wat zijn de verzendkosten? Het verzenden kost €4,95. Bij bestellingen vanaf €50,- is verzenden gratis.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? Artikelen vóór 17.00 uur besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. Wij verzenden met DHL. In de meeste gevallen wordt het pakket de volgende werkdag geleverd. Hou er rekening mee dat pakketten soms langer onderweg zijn vanwege de huidige corona-maatregelen. Vul je emailadres in bij het bestellen, dan krijg je automatisch een Track & Trace nummer toegezonden nadat de bestelling is voltooid. 

 

Hoe kan ik een artikel omruilen? Wil je een artikel omruilen, dan kun je het item retour zenden en een nieuwe bestelling plaatsen. Op het bijgeleverde retourformulier lees je hoe het retour zenden in zijn werk gaat. LET OP: De retourkosten zijn voor eigen rekening. Je krijgt het volledig betaalde bedrag, inclusief eventuele verzendkosten, teruggestort op je rekening.   

 

Kan ik mijn artikelen retour zenden? Bij ons gekochte artikelen kun je binnen 14 dagen retour zenden. Vul het bijgeleverde retourformulier in en zend deze mee met de retourartikelen. LET OP: De retourkosten zijn voor eigen rekening. Je krijgt het volledig betaalde bedrag, inclusief eventuele verzendkosten, teruggestort op je rekening.